Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
lørdag
27 feb 2021

Tar «Paradise Hotel» av skjermen – umulig å konkurrere med Stortinget

Tafsing, klåing, krangling, alliansebygging, ljuging og skandale på skandale. Nei, vi snakker ikke om «Paradise Hotel», men om Norges lovgivende forsamling.

– Uansett hvor mange idioter og brennevin vi samler under ett tak, blir vi slått av landets politikere. Det var moro så lenge det varte, sier sier kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i TV3- eier MTG.

Den tiende sesongen av «Paradise Hotel» har akkurat begynt, men tas nå av skjermen. Seertallene har stupt den siste uken. Kommunikasjonssjefen innser at slaget er tapt, og synes synd på deltagere og produksjonsmedarbeidere.

– En blond, fager, urnorsk og frekk kvinne presses av alle rundt seg til å bli med i en allianse hun ikke vil være en del av. Hun ser de er falske, og hun er ikke redd for å si det. Rundt hvert eneste hjørne venter det farer og utfordringer. Hun er isolert og alene, og alle vet at det bli…
– …snakker du om «Paradise Hotel» nå?
– Nei, om Listhaug og Stortinget, såklart! Det er jo det perfekte plott. Umulig å konkurrere med, sier Hanum.

Før årets sesong hadde TV3 forsøkt å samle kremen av tidligere «Paradise Hotel»-deltagere for å generere en pøl av sex, synd, svik og skam.
– Vi burde skjønt at Stortinget er langt bedre på det enn oss, sier Hanum.

Det er uklart om «Paradise Hotel» kommer tilbake på norske skjermer.
– Det tror jeg ikke. Vi forsøker nå å få rettighetene til Stortinget – en realityserie som er inne i sin 199. sesong og er bedre enn noen gang.
– Noen ulemper?
– Det er 165 deltagerne. Og alle krever millionlønn og landets beste pensjon.

Neste innlegg