Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
onsdag
10 aug 2022

Har startet Folkeopprøret mot corona-viruset

- Vi synes ikke det er noe farlig, og vi er også i tvil om det i det hele tatt finnes, sier lederen av Folkeopprøret mot corona-viruset, Johnny Johnsen.

I skrivende stund har Folkeopprøret mot corona-viruset 135 000 medlemmer på Facebook.

LES OGSÅ: NFF vil ha alkoholpåbud på norske fotballkamper

– Når vi klarer å samle så mange likes på bare noen dager, er jo det et bevis på at vi har rett. Nå må myndighetene høre på oss. Vi synes ikke at viruset finnes, og hvis det finnes, er det i alle fall ikke farlig. Det er galskap å bruke så mye penger på testing, karantener og stenging av sykehusavdelinger. I tillegg sender norske myndigheter penger ut av landet for å bidra til å utvikle en vaksine. Vaksine mot noe som ikke finnes!? Og hvem betaler? VI! Helt koko, sier Johnsen.
– Er du lege?
– Nei, jeg jobber på et lager. Men det hjelper ikke å vifte med fancy utdannelse og doktorgrader og annet dritt hvis en ikke har sunn fornuft. Tenk deg om – er det trolig at et virus bare plutselig dukker opp på landsbygda i Kina, og så plutselig er det i Norge? 
– Nå sier jo Verdens helseorganisasjon og helsepersonell, forskere og leger over hele verden at dette finnes..?
– Den som går med flokken er en sau. Vi tør der andre tier. At så mange forskere er enige, betyr jo bare én ting.
– At det er slik..?
– Nei, du har jo ikke skjønt en dritt! Gå inn på Facebook-siden vår. Der ligger det flere youtube-videoer som viser hva dette egentlig er. Det er noe eliten finner på for å få oss til å tenke på noe annet enn at Norge går til helvete og muslimer og alt.
– Men Folkehelseinstituttet…
– Folkehelseinstituttet!? Hahahahaha! Jeg forholder meg ikke til noen med under 30 000 likes på Facebook!

Neste innlegg