Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
mandag
23 mai 2022

Sparket Norwegian-topp har brukt opp bonusen

- Det ballet på seg da jeg skulle bestilte flybilletter av Norwegian til hele familien til Alicante, sier Jacob Schram.

Schram, som havnet i meget hardt vær etter at det ble kjent at hans sluttpakke og bonusordning i Norwegian var på over 30 millioner kroner, har nå bare noen få millioner kroner igjen på kontoen.

LES OGSÅ: Åge Hareide tatt ut på landslaget

– Jeg skulle bestille ferietur til familien til Alicante, og logget meg inn på Norwegian for å bestille flybilletter, forteller Schram.

Selve billettene var ikke så dyre, men så oppdaget Schram at det er lite i livet som er gratis.

– Bagasje måtte vi betale for å ha med oss, og det kom på litt over fire millioner kroner for fem personer. Greit nok. Så ville kona sitte ved vinduet, og den ene av ungene ville absolutt sitte ved midtgangen. Jeg ville sitte ved nødutgang for å få ekstra plass til lommeboken, og det kostet i alt 1 600 000. Vi måtte ha med en barnevogn, og den måtte sendes som spesialbagasje for litt over en halv million. Fast track for fem kom på 200 000, håndbagasje i hattehylla kostet 800 000 kroner. Mat og drikke betalte jeg 74 000 for, og avbestillingsforsikringen kostet en million jevnt, sier Schram.
– Sjokkert over prisene?
– Jeg ble jo det, men da sa de at de nylig hadde fått en utgift på over 30 millioner kroner som de måtte ta inn på et vis.
– Urettferdig?
– Ja. Hva har det med meg å gjøre, liksom?

Neste innlegg