Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
onsdag
10 aug 2022

Snart fullt på Livets Harde Sommerskole

For tredje år på rad dropper Livets Harde Skole (LHS) sommerferien - og arrangerer seminarer og undervisning i helt nye fag.

– Samfunnsutviklingen går så fort at vi nesten ikke rekker å oppdatere læreplanen. Sommerskole er ikke et ønske, men en nødvendighet, sier rektor ved LHS, Johnny Johnsen.

LES OGSÅ: Vil rekruttere nye statsråder fra barnehagen

LHS utdannet over 39000 viruseksperter, epidemiologer og menneskerettsjurister under coronapandemien. På sommerskolen vil mange av disse omskoleres.

– Vi håper at godt over halvparten vil bli eksperter på østeuropeisk historie i løpet av noen kveldskurs. Her vil Kari Jaquesson gå inn som foreleser. Hun har vært ekspert på trim, Libya, USA, Syria, Corona, globalisme og Ukraina/Russland på kort tid, og vet alt om hvordan man blir ekspert.  Hun er en slags ekspertekspert, så dette gleder vi oss til, sier Johnsen.
– Hva med resten av elevene?
– Vi er nødt til å se an litt. Det er meldt stadig varmere vær, og da trenger vi noen tusen klimaeksperter som kan tale bokormer og såkalte akademikere midt imot. Dessuten begynner Trump å røre på seg, så det kan være vi trenger noen nye USA-eksperter også.
– Når begynner sommerskolen?
– Som alltid: Når folk er sure og grinete nok. 

Neste innlegg