Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
lørdag
27 feb 2021

Seier til Frp – IS-kvinnen fraktet fra Gardermoen i dieselbil

- Vi er ikke 100 prosent fornøyd. Vi krevde også at de skulle bryte fartsgrensen, kjøpe ostepølse med bacon på Skedsmokorset og slippe bompenger, sier Siv Jensen.

Sent fredag kveld ble den såkalte IS-kvinnen og hennes to barn pågrepet av PST og siktet for deltagelse i en terrororganisasjon.

– Etter krav fra oss ble hun og barna hentet i en 1989-modell Toyota Hiace Diesel. Den sto på tomgang hele tiden mens de ventet, sier Siv Jensen. 

Jensen og Frp har truet med å gå ut av regjering etter at det ble besluttet å hente IS-kvinnen og hennes to barn hjem til Norge. Statsminister Erna Solberg har fått en liste med 14 krav som må oppfylles dersom Frp skal fortsette samarbeidet.

LES HELE FRPS KRAVLISTE HER!

– Det med dieselbilen var et tilleggskrav fra oss, og vi er fornøyd med at vi fikk viljen vår. Men vi krevde også at de skulle kjøre for fort, kjøpe ostepølse med bacon på Skedsmokorset og slippe å betale bompenger, sier Jensen.
– Så det er fortsatt mulig at Frp går ut av regjering?
– Ja, selvsagt. Vårt beger er fortsatt fullt. Vi har boret små hull i det sånn at det ikke skal renne over, men det fylles fortsatt fort. Vi har vurdert å ta i bruk noe annet å oppbevare vår politiske frustrasjon i.
– Et større beger?
– Nei, en sil.

Neste innlegg