Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
torsdag
30 mai 2024

NRK skal lage «Sytemesternes mester»

- Det er på tide at vi får avgjort hvem som syter mest av nordlendinger og søringer en gang for alle, sier kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen.

NRK har i en årrekke hatt eventyrlig suksess med «Mesternes mester», der tidligere idrettsstjerner gjør opp seg i mellom.

Nå kommer den mer folkelige varianten «Sytemesternes mester», der seks nordlendinger og seks søringer skal forsøke å være mest mulig positive til utfordringer som dukker opp. Laget som mislykkes mest, vil dermed vinne.

LES OGSÅ: Skriver om julesanger for å passe til dyrtid

– Vi skal forsøke å gjøre dette så realistisk som mulig. Flere av konkurransene vil handle om kollektivtrafikk. Her vil vi kunne finne ut av hva som er mest irriterende av ikke å ha tog i det hele tatt eller ha tog som aldri går. I én av konkurransene vil det snø kraftig, og laget fra sør må ta seg frem til start med en buss på sommerdekk, mens nordlendingene har hver sin snøskuter.
– Det er mye samfunnsrealisme i dette?
– Ja. Midt i konkurransen vil for eksempel to fra det nordlige laget flytte over til laget fra sør på grunn av jobb og studier, mens arbeidsplassen til én fra det sørlige laget bli desentralisert til Alta.
– Her blir det bråk..?
– Ja, det eneste stedet som turte å være åsted for opptakene var det gamle skytefeltet til Forsvaret på Hjerkinn.

 

Taggar

Neste innlegg