Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
mandag
23 mai 2022

Norwegian innfører hjemmekontor

- Dette skal gå bra så lenge passasjerene firer litt på kravene, sier Bjørn Kjos.

I dag tidlig deltok Kjos på et ekstraordinært styremøte i flyselskapet der det ble bestemt at Norwegian følger etter de aller fleste norske bedrifter – og ber de ansatte ha hjemmekontor.

– Så langt er mottagelsen fra de ansatte god. Vi har sporet noe usikkerhet fra pilotforeningen og de kabinansatte, men vi er sikre på at dette skal løse seg, sier Kjos.

LES OGSÅ: Frykter flat struktur i næringslivet etter Birken-avlysning

Kjos håper passasjerene innstiller seg på enkelte forandringer under reisen.
– Det kommer ikke til å være noen Norwegian-ansatte på flyplassene eller i flyene, så vi ber passasjerene bekle disse rollene selv. Det vil for eksempel være ønskelig at noen tar på seg rollen med å krangle med de andre passasjerene om håndbagasjen ved gaten.
– Og under selve flyturen?
– Da vil det være fint om noen går rundt og rister i sovende medpassasjerer og spør om de har sittet ved nødutgang tidligere. Det er strålende om kranglingen om håndbagasjen også fortsetter om bord i flyet.
– Servering?
– Vi kommer til å sette ut både øl og vin. Skulle det bli mindre drikking enn vanlig, håper vi noen tar på seg rollen som full og krakilsk. Rop gjerne ukvemsord om regjering, samfunn, klima og innvandring. 
– Hva med pilotene?
– Det blir jo en ny hverdag for dem å jobbe hjemmefra, men de vil få utdelt karaokemikrofoner de kan snakke engelsk med Texas-dialekt inn i, så blir overgangen mindre brutal.
– Kommer dere til å klare å unngå forsinkelser?
– Kan jeg aldri tenke meg. Så der blir alt som vanlig.

 

Neste innlegg