Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
tirsdag
3 aug 2021

Norsk Krenketilsyn søker seksjonsleder

Ønsker du å bli en del av landets hurtigst voksende tilsyn?
Har du evne og motivasjon til å ta krenkede nordmenn i alle aldre på alvor? Da kan en karriere i Norsk Krenketilsyn være noe for deg!

Krenketilsynet er et statlig organ med 23.000 ansatte fordelt på 476 døgnåpne lokalkontor over hele landet.
Tilsynet opplever svært stor vekst i antall henvendelser fra publikum i forbindelse med Sylvi Listhaugs nye bok og opptreden på Dax18 , og vi søker derfor etter en leder for en nyopprettet seksjon for Sylvi-krenkelse underlagt arvdeling for sekundærkrenkelser (AFSK).

Norsk Krenketilsyn består i dag av tre avdelinger:
Avdeling for primærkrenkelser (AFPK), som behandler saker der klager er blitt krenket personlig. Eksempel: Du er Sylvi Listhaug. Noen stiller deg kritiske spørsmål. Du er krenket.

Avdeling for sekundærkrenkelser (AFSK), som behandler saker der klager er blitt krenket på vegne av andre. Eksempel: Du er ikke Sylvi Listhaug. Noen stiller Sylvi Listhaug kritiske spørsmål. Du er krenket på vegne av Sylvi Listhaug.

Avdeling for tertiærkrenkelser (AFTK), som behandler klager der klager er blitt krenket av at noen er blitt krenket av at noen er blitt krenket. Eksempel: Du er ikke Sylvi Listhaug. Noen stiller Sylvi Listhaug kritiske spørsmål. Noen blir krenket for at noen stiller Sylvi Listhaug kritiske spørsmål. Du blir krenket for at noen blir krenket for at noen stiller Sylvi Listhaug kritiske spørsmål.

Du: Bredt og ustabilt følelsesregister og overutviklet selvrettferdighetssans. Alltid på søken etter å bli krenket av noe eller noen.

Vi: Tilbyr sikker jobb i et stadig mer lettkrenket samfunn. Lønnsbetingelser noe over trygdenivå.

Søknad sendes til Norsk Krenketilsyn, postboks 001, Oslo 1. CV er ingen nødvendighet, men deltagerbevis fra Livets Skole, Livets Harde Skole eller Livets Knallharde Skole er alltid en fordel. Et par fag på Blindern, fortrinnsvis innen sosiologi/sosialantropologi teller også positivt.

Neste innlegg