Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
tirsdag
26 jan 2021

Mann satt død i tre døgn – kona trodde han så på fotball-VM

- Det var ikke uvanlig at Reidar satt urørlig i TV-stolen fra fredag til søndag, sier enken (62).

Kvinnen fra Drammen måtte avgi forklaring på politihuset søndag ettermiddag. Der forklarte hun hva som skjedde da hun fant mannen sin død i TV-stolen rett før andre omgang i kampen mellom Costa Rica og Serbia.
– Jeg måtte ha hjelp til å få ned en bakebolle som sto oppå kjøleskapet, og prøvde først å rope til ham. Da jeg ikke fikk svar – jeg får aldri det under store mesterskap – gikk jeg inn for å riste i ham. Da bare falt han over på siden, sier kvinnen.

Hun trodde ektemannen bare forsøkte å gjøre seg vanskelig.
– Han prøver å snike seg unna absolutt alt av husarbeid, men da jeg åpnet en kald øl rett foran nesen hans uten å få respons, skjønte jeg at det faktisk var alvor. Da ringte jeg først og sa opp abonnementene på alle sportskanalene og Vi Menn, deretter slo jeg nødnummeret.

En lege som ble sendt til ekteparets hus slo fast at mannen hadde vært død i minimum tre døgn.
– Politiet mener jeg burde ha reagert på lukten.
– Burde du ikke det?
– Jo, kanskje. Det er første gang på 20 år det ikke har luktet fis i stua.

 

Taggar

Neste innlegg