Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
fredag
12 aug 2022

Mann (33) uten caffé latte i fire dager grunnet hålkeføre på Frogner

Redningsmannskaper fra politiet, Røde Kors og Kaffebrenneriet nådde i dag formiddag frem til en 33 år gammel arbeidsledig manusforfatter som har vært fanget i leiligheten sin på Frogner i over fire dager uten tilgang på caffé latte grunnet hålkeføre.

Naboer skal ha observert 33-åringen liggende på magen i et akebrett mens han forsøkte å dra seg frem til nærmeste kaffebar ved hjelp av stålbørstet salatbestikk fra Georg Jensen.

Mannen har forklart redningsmannskapene at han drikker et titalls kopper caffé latte hver dag, og at han begynte å føle seg uvel allerede etter noen timer uten.

Mobilen var tom for strøm fordi han hele dagen hadde oppdatert Snapchat, Facebook, Twitter og Instagram om hvor sinnsykt glatt det var i Oslo, og laderen lå hos en kompis.

– Jeg hørte hulking og gråt fra leiligheten et par dager, men tenkte det var noe ambient indie folk-joik han pleier å høre på, sier en nabo.
Etter tre dager skal hulkingen gradvis ha gått over til lav surkling. Det var da 33-åringen tok seg ut av leiligheten, brøt seg inn i naboens bod og stjal akebrettet han senere ble funnet på 20 meter bort i gaten.

– Han fikk intravenøs caffé latte i små doser til han kviknet til, forteller Elin Holmedal, daglig leder i Oslo Røde Kors.
– Sa han noe?
– Han sa at det var det jævligste han hadde vært med på siden polet på Gol var utsolgt for tørr, økologisk Riesling påsken 08.

Neste innlegg