Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
lørdag
10 apr 2021

Livets Harde Skole tilbyr FHI hjelp

- Vi har tusenvis av vaksine- og viruseksperter som verker etter å fortelle hvordan myndighetene bør takle denne krisen, sier rektor Johnny Johnsen.

Tidligere i år åpnet Livets Harde Skole (LHS) et medisinsk fakultet, og flere tusen studenter er allerede uteksaminert som epidemiologer.

LES OGSÅ: Ledige stillinger hos Norsk Krenketilsyn

– Det er jo merkelig at helsemyndighetene ikke benytter seg av ressursene LHS og studentene våre sitter på. Vi har derfor tilbudt oss å møte Folkehelseinstituttet (FHI) og forklare dem hva de gjør feil – og hva de bør gjøre, sier Johnsen.

Han har foreløpig ikke fått svar fra FHI, og har derfor bedt studentene om å spre kunnskapen sin via kommentarfelt og sosiale medier.
– Det er jo vanlige folk litt oppi åra dette viruset går hardest ut over, så da bør de også ha noe å si på hvordan det skal takles. FHI består jo bare av bokormer og brillejesuser som må gå på skole for å lære seg det vi andre kan fra før.
– Er det stor enighet innad ved Livets Harde Skole?
– Vel, faglige diskusjoner vil det alltid være når kloke hoder samles, men så langt har vi ikke støtt på noe som ikke kan løses ved hjelp av STORE BOKSTAVER og mange utropstegn!!!

Neste innlegg