Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
tirsdag
26 jan 2021

Livets Harde Skole får egen forskningspark

I morgen åpner «MOT-FORSK», Norges første næringsklynge for forskning og statistikk basert på magefølelsen til Livets Harde Skole.
– Tradisjonell forskning har aldri tatt hensyn til hva folk føler og synes. Den tar i tillegg veldig lang tid. Det vil vi gjøre noe med, sier direktør ved MOT-FORSK, Johnny Johnsen.

Det er over 500 plasser i lokalene til MOT-FORSK på Jessheim, men de fleste ansatte har hjemmekontor. Derfra bedriver de forskning som skiller seg en del ut fra den tradisjonelle.
– En mye brukt metode er at vi føler oss frem til svar. Mange av våre ansatte liker å diskuterer litt i lukkede forum på nettet, for deretter å publisere forskning umiddelbart. Vi regner med at vi i snitt kommer til å offentliggjøre 2-300 forskningsrapporter hver dag om alt fra katastrofal eldreomsorg, klimahysteri og svenske tilstander, sier Johnsen.

I flere år har FNs klimapanel pekt på at menneskets påvirkning på klimaet har fått katastrofale følger, og myndigheter over hele verden blir bedt om å innføre tiltak for å begrense skadene.

På «MOT-FORSK» har de andre planer.
– I morgen vil «MOT-FORSK» publisere en studie som viser at alt dette bare er tull, og at klimahysterikerne bruker ekstremvær som en brekkstang for å bytte ut den norske befolkningen med afrikanere, sier Johnsen.

Direkøren forteller at mens tradisjonell forskning på kompliserte samfunnsmodeller gjerne kan ta flere år, vil «MOT-FORSK» kun bruke et par timer på sin. 30-40 forskere vil jobbe tilknyttet forskningsparken, mens nærmere 5000 vil jobbe fra sofaen sin.

– Fordelen med oss er at vi ikke er bundet av venstrevridd akademia-tenkning. Vi føler oss frem til svaret og publiserer det umiddelbart, sier Johnsen.
– Så når forskning viser at andregenerasjons innvandrere føder færre barn enn sine foreldre..?
– Ja, da vil vår forskning vise at det renner unger ut i et voldsomt tempo, og at det er sharia-lover i Norge om ti år.

I løpet av det siste halvåret har «MOT-FORSK» knyttet til seg det de hevder er landets største eksperter på ghettofisering, manglende integrering og svenske tilstander.
– Dette er mennesker som føler veldig sterkt, og som mener mye om temaet islam og innvandring. 
– Har de vært i Sverige?
– De har vært i Sverige, ja.
– I Rinkeby?
– Nei, på Ullared og noen andre kjøpesentre.
– Er det svenske tilstander der?
– Ja, i form av billig bacon og sprit!

Neste innlegg