Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
tirsdag
26 jan 2021

IKEA åpner manneparkering

Lei av å drasse rundt på en apatisk, svettende mann mellom dynetrekk, lamper og garderobeskap? Nå åpner IKEA manneparkering med øl, fotball og hornmusikk.

– Vi har ikke kunnet unngå å se de lidelser den mannlige befolkningen utsettes for av sine bedre halvdeler, og vil nå som et prøveprosjekt åpne manneparkering på halvparten av våre varemagasiner i Norge, sier kommunikasjonssjef Jan Christian Thommessen i IKEA.

Manneparkeringen vil fungere omtrent på samme måte som barneparkeringen, opplyser IKEA:

1. Menn leveres til manneparkeringen, der de lettes for kredittkort og eventuelle kontanter. Dette gis videre til kvinnen, som overdrar ansvaret for mannen til IKEA ved hjelp av en signatur.

2. Hver mann får sitt eget nummerskilt, og kvinnen mottar sin gjenpart av dette. Mannen slippes så ut i et inngjerdet område for å leke med andre menn.

3. På manneparkeringen vil det bli servert øl, potetgull og snacks. Flere TV-er vil sende ulike typer sport, krigsfilmer og gamle komedier. Det vil være lov å rape. Kontrollert utslipp av tarmgass med koordinerte fingerbevegelser vil bli applaudert.

4. Når kvinnen er ferdig med shoppingen, vil mannens nummer bli ropt opp over høytaleranlegget. For å sørge for at mannen forlater parkeringen frivillig, vil det bli delt ut godtepose bestående av bacon og to 0,33 øl ved utgangen.
– Manneparkeringen vil være gratis, sier Thommessen.
– Vil ikke det bli veldig dyrt for IKEA?
– Vi ser det som et veddemål på om en mann klarer å drikke for mer i timen enn en kvinne klarer å shoppe for. Og det er et veddemål vi gjerne tar.
Neste innlegg