Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
lørdag
22 jun 2024

Får ikke Statsminister-appen til å fungere

- Jeg trykker på knappen for å bli statsminister, men så skjer det ikke noe, sier Jonas Gahr Støre.

Støre ble stanset av vakter utenfor Statsministerens kontor klokken 0930 i dag tidlig. Han ble tydelig brydd av hendelsen.

– Appen min funker ikke, skal Støre ha sagt til vaktene.

Støre forteller at han lastet ned Statsminister-appen da han tok over som leder av Arbeiderpartiet sommer 2014.

LES OGSÅ: Krever folkeavstemning på om det er klimakrise

– Den bruker jeg hver dag.  Den funker da slik at jeg bestiller å bli statsminister, men så stopper den her. Det skjer nå også, ser du det?

Støre viser Vredens Gnags reporter menyen i Statsminister-appen, som kommer opp etter at man har valgt å bli statsminister. Han kommer ikke videre, før VGs reporter påpeker at den kan fungere hvis han velger hvilket land han vil bli statsminister i.

– Ja. Men der stopper det for meg. Og jeg holdt på med dette på morgenen i dag. Og da den låste seg der sånn, det var kontroll, så viste jeg den frem til vaktene utenfor Statsministerens kontor og sa at jeg kommer ikke videre. Og så gikk vi ut igjen og inn igjen, og den virket fortsatt ikke. Og da sa de at jeg ikke er statsminister, sier Støre.
– Skuffet?
– Jeg har klaget og fått beskjed om at min klage skal behandles.
– Når da?
– I september 2021.

Neste innlegg