Dagen blir ikke like morsom uten

Verdens Gangs satiriske lillebror
lørdag
10 apr 2021

Åpner «Syden-land» i Norge

Regjeringen vil bruke 35 milliarder kroner på en enorm aktivitetspark der nordmenn kan spise dårlig mat, bli dritings, slåss med naboen og kjøpe artige t-skjorter.

– Vi vet at nordmenn er glade i syden, men sjansene for at det blir mulig å forlate Norge i sommerferien er veldig små. Vi måtte tenke alternativt, sier statsminister Erna Solberg.

Og det har regjeringen gjort.

I begynnelsen av juli vil «Syden-land» åpne på Finnmarksvidda. 300 kvadratkilometer med hoteller, barer, restauranter, juggelbutikker og tavoveringssjapper vil ønske hundretusener av nordmenn velkommen til en sommerferie de er vant til.

– Vi satser på å holde det så genuint som mulig. Hotellene vil ha veggedyr og bråkete naboer, barene vil ha utvannet sprit og innkastere og restaurantene vil servere mat som er nesten like dårlig som norsken på menyen, sier Solberg.
– Hva med juggelbutikkene?
– Akkurat som i syden! Artige t-skjorter med litt vovet skrift på og skjøre, stygge ting som blir ødelagt i bagasjen på vei hjem. Tatoveringssjappene vil bare godta kunder som er overstadig beruset, forsikrer statsministeren.

Regjeringen har brukt en ekstra milliard på å leie inn engelskmenn til «Syden-land».
– Det blir ikke skikkelig syden-stemning uten en gjeng neseblødende engelskmenn som synger fotballsanger, sier Solberg.
– Men vil det være varmt nok på Finnmarksvidda?
– Blir du kald, har du slåss for lite.

 

Neste innlegg